Du läcker gas

Du läcker gas, sa E. Det är äckligt och pinsamt. Du måste göra något åt det. Du förpestar allt omkring dig. Det är som om du har börjat ruttna inifrån. Bakterier och andra mikrober äter upp din insida och avfallet stinker hela vägen ut. Du måste göra något åt det. Det har blivit värre och värre, eller hur? Det är ohållbart, till slut kommer du behöva skära upp halsen för att få ett slut. Det skulle inte förvåna någon om din kropp är defekt, att det här läckaget bara är ett symptom på förfallet. Din kropp producerar mer skit och stinkgas än tankar. En grotest liten obscenitet. Du stoppar säkert heller inte i dig några nyttigheter, eller hur? Din gris. Inte konstigt att du luktar skit när du bara stoppar i dig skit. Skit kommer in och skit kommer ut. Du måste rensa bort allting. All skit som du glufsar i dig och all smuts du vältrar dig i, det måste bort. Rent bord, ren kropp. En rejäl avgiftning och hoppas att det finns något kvar av kroppen sen. Det är svårt att hitta något yta, grop eller veck som inte är smutsig, fet och motbjudande. Går man för nära blir man illamående. Men det värsta är ändå all den här gasen du producerar. Det är nästan konstant. Vi kan inte ses mer än några minuter innan man omringas och börjar kvävas av gasen. Det är som om din kropp har löpt amok och börjat angripa miljön omkring. Du kanske har en armé av tarmbakterier som blivit muterade av skiten du stoppar i dig och nu har förklarat totalt krig. Vad ska du göra åt det? Va? Du måste ställa allt tillrätta om det så betyder att utplåna kroppen med en brända jordens taktik.


Tags:

 
 
 

Kommentarer inaktiverade.